Branchavonden


     


Hotel Ibis Rotterdam Vlaardingen
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen
( 010-4602050 )


De bijeenkomsten / branchavonden zijn :
elke 3e vrijdag van de oneven maanden, m.u.v. de maand juli.Op de bijeenkomsten komen allerlei maritieme zaken aan de orde.
Dit kan zijn door middel van een dia- of videopresentatie, een lezing of een speciale thema-avond waarin een bedrijf of rederij centraal staat.
De avonden, beginnen om 20.00 uur (de zaal is open vanaf 19.00 uur).


U bent van harte uitgenodigd om op deze avonden kennis te komen maken met onze vereniging - en.........de koffie staat klaar.


De branchavond op 17 september wordt gehouden in zaal:

Lepelaar van Theater Koningshoek,

Uiverlaan 20,

3145 XN Maassluis.
Er is ruime en gratis parkeergelegenheid op het tegenover gelegen parkeerterrein van het Winkelcentrum Koningshof.
Aanvang 20.00 uur met de AJLV, gevolgd door een presentatie over de Holland Amerika Lijn in Hoek van Holland door Henk van der Lugt.
Tevens vindt de prijsuitreiking plaats van de prijsvraag uit de 30 jaar Special.

.

“Toegang tot de branch avond uitsluitend met een aantoonbaar coronavaccinatie-, test- of herstelbewijs, onder overlegging van een persoonlijk ID.

In de zaal moet een vaste zitplaats aangehouden worden.

Vanwege de zaalopstelling dient u zich van tevoren en uiterlijk 15 september aan te melden bij de secretaris: pietvandijk48@kpnmail.nlOp vrijdag 19 november 2021 staat de volgende branch avond gepland, eveneens in Koningshof te Maassluis. Spreker is mevrouw Claudia Beumer, een van onze leden. Zij is Global accountmanager bij VT. Het onderwerp is: “Is scheepsbrandstof sexy?”.

Ook voor deze avond gelden dezelfde regels en voorwaarden als voor 17 september, dus ook vooraf aanmelden bij de secretaris.


 

Op de Branchavond van 18 september 2020 werd in coronaproof opstelling de ALV gehouden in de zalen Lijster en Lepelaar van Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis .

Aansluitend de presentatie 'VAN DOOP TOT SLOOP' door Bert Kruk.
Bert Kruk gaf een lezing over sloopstranden en het slopen van schepen.